Luuk is geboren!

Op 6 september om 01:29 is onze jongste telg geboren: Luuk Tobias Brosens! Mama en Luuk maken het uitstekend en zijn na een dagje ziekenhuisverblijf alweer thuis en worden door de kraamhulpen heerlijk verzorgd. Sofie en Tim zijn natuurlijk ontzettend trots op hun nieuwe broertje en ze zijn nu met zijn drieën binnen 9 dagen jarig, lekker handig met de kinderfeestjes later zullen we maar zeggen!

Geboorte Luuk

Tim oefent zijn jachtinstinct

Vandaag moest poes Olav het ontgelden toen Tim achter hem aan zat in onze tuin :)
image

 

image

 

image

Nummertje 3!

Lange tijd zijn er geen updates geweest hier, maar voor dit nieuws maken we een uitzondering: Sofie en Tim krijgen een broertje of zusje! Angelique is alweer meer dan 13 weken zwanger en eind september is het zover :)

Foto van de laatste echo:

Lekker relaxed terug van Ibiza

Zo ‘t is alweer een hele tijd geleden dat hier iets nieuws op kwam te staan, maar goed: beter laat dan nooit. Vandaag is weer een typische Hollandse druil-zondag, maar vorige week waren we op dit moment net weer geland op Schiphol van een heerlijke vakantie op Ibiza met de kids. Het was er zonnig en warm en we hadden een perfecte accommodatie “Blanco Sol” in Cala Vadella, met een balkon met uitzicht op de Middellandse Zee en een balkon bij de voordeur met uitzicht op het zwembad en de bergen.

De eerste supermarkt waar we kwamen werd gerund door een mannetje op leeftijd, maar die bleek perfect Nederlands te kunnen praten “ik heb het geleerd om met de toeristen te kunnen praten!”, dus die konden we meteen vragen wat de leukste bestemmingen waren om met de huurauto op af te gaan. Zo hebben we uiteindelijk alle hoeken en gaten van Ibiza gezien en ook nog vanaf de hoogste berg (Sa Talaia, 479m) het hele eiland kunnen zien. Ook imposant was Es Vedra, een rots van 380m hoog die vlak voor de kust omhoog rijst.

De kindjes hebben bijna elke dag ‘s middags lekker geplonsd in het zwembad, waar fijn een paar andere Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes waren. Wat we ook helemaal cool vonden waren de schaduwdoeken die overal te zien waren, heel hip en functioneel. Inspiratie voor ons eigen dakterras dus! Klik op de foto hieronder voor het album:

Vakantie Ibiza 2010

5 maanden!

image

Tim heeft vandaag vast gedacht, ik ben vandaag precies 5 maanden oud, laat ik m’n ouders eens verbazen met wat stoers. Aldus geschiedde: hij heeft zich vandaag voor het eerst en ook meteen diverse malen achter elkaar van zijn rug naar zijn buik gerold. Tot zover deze kleine mededeling :)

Weekje Veluwe op de foto

Vakantie Veluwe

Tim in de box

image

Een leuke foto om eens het bloggen via m’n mobiel uit te proberen!

Nieuwe foto’s online!

Het wachten wordt dan toch beloond, want ik heb daarnet een boel foto’s van de eerste weken van Tim in het album gezet. Het is zo’n lief en vrolijk mannetje en al begint te lachen als hij je gezicht ziet. En toen ik toch bezig was met de foto’s heb ik ook maar gelijk wat foto’s van Sofie haar 2e verjaardag in een albumpje gezet en nog een stapel foto’s van het afgelopen jaar die ik nog op achtergebleven cf-kaartjes en in de donkere krochten van mijn harde schijf vond. Veel plezier! :)

Cadeautje van boven

Het was op deze 13e oktober 2009 een mooie herfstavond met heldere lucht en redelijk windstil, perfect “vliegweer” zoals ik al een tijdje lang tegen Angelique zeg sinds mijn helihobby. Na een tijdje vliegen raakte de accu leeg en was het tijd om de landing in te zetten, toen ik regel 1 van het helivliegen brak: verlies NOOIT je heli uit het oog. Maar ik kon niet anders!
Ik was ineens afgeleid want vlak voor 19:00 was er in het noord-noordoosten een prachtig schouwspel aan de hemel te zien; een meteoriet meteoor met een blauw/groene staart viel een paar seconden lang uit de hemel en explodeerde vlak voordat het licht uitdoofde in een paar helderoranje brokken uit elkaar. Mijn oranje heli lag na een harde “landing” versuft op de grond en miste een halve staartrotor. Ai.

Straks komt er op het 22:00 journaal van de NOS nog een bericht over lees ik op Twitter, maar even kijken of ze wat meer beelden hebben of wellicht een inslagkrater… Leuk detail: op Veronica wordt Armaggedon uitgezonden!

Vandaag is ook de verjaardag van mijn zusje Tessa; ze zou dit jaar 31 zijn geworden. Natuurlijk hebben we het in gedachten nog gevierd en Angelique zei meteen toen ik vol opwinding binnen kwam gelopen met mijn verhaal: “dat is dan een cadeautje van Tessa”. En dat is het. Bedankt zus, het was prachtig!

Met crashen en epoxylijm leert men :)

Zo het is weer een prachtige nazomer hier in 040 en dus perfect vliegweer. Af en toe was het vandaag bijna windstil dus kon ik weer eens voor een oefenvluchtje er op uit. Inmiddels kan in zonder trainingskruis leuk hoveren en achtjes draaien lukt ook al aardig. Maar af en toe komt er toch nog een windvlaag die ik niet meteen kan corrigeren en dan moet er weer gelijmd worden :)

Zie de foto’s voor de schade na vandaag!